Artikel NTR: Stichting Passaat Launch

Schitterend artikel van journalist John Samson naar aanleiding van de launch van Stichting Passaat. Dhr. Samson schreef:

“Na jarenlange stilte is de Antilliaanse studentenvereniging ‘Passaat’ weer officieel actief in Nederland. De ‘nieuwe’ Passaat gaat nu verder als een stichting, die geld en advies geeft aan Antilliaanse organisaties. […]”

 

“De wederopstand van Passaat is goed nieuws voor de Antilliaanse organisaties. Veel van de stichtingen moeten sinds dit jaar zonder subsidiegelden draaien of hebben dit jaar minder sponsorgeld om hun activiteiten te bekostigen. […]”

 

“In het bijzijn van de gevolmachtigde ministers van Curaçao en Sint Maarten is in een theaterzaal in Rotterdam het nieuwe bestuur gepresenteerd. […]”

Klik hier om de volledige artikel te lezen. Het bestuur van Stichting Passaat bedankt dhr. Samson en NTR voor de verslaggeving.