Tribute Studentenvereniging Passaat

Studentenvereniging Passaat was een Antilliaanse en Arubaanse studentenvereniging die op 11 september 1997 opgericht was door een groep studenten studerende aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Onder deze studenten was er behoefte aan een vereniging die dicht stond bij hun cultuur. Met de oprichting van studentenvereniging Passaat en de vele activiteiten speelden de oprichters in op de behoeften van deze studenten.

Het is ons een eer om na 17 goede, spannende en leerzame jaren van de studentenvereniging, Stichting Passaat te mogen oprichten. Wij hopen met onze doelstellingen via een indirecte manier de doelstellingen van studentenvereniging Passaat in het leven te houden. En meer mooie herinneringen te maken met en voor Caribbische-Nederlanders in Nederland.

Studentenvereniging Passaat Bedankt!